Bald Shipping Solutions

Tel.: +31 [0]118 - 476 895

Jacco Murk: +31 [0]631 689 929
Cindy Labeur: +31 [0]629 554 784

roro@baldshipping.nl

Over ons


Bald Shipping Solutions is in september 2010 opgericht en gevestigd in Vlissingen dichtbij Rotterdam, Antwerpen en Zeebrugge. 

Bald Shipping Solutions is een onafhankelijke expediteur gespecialiseerd in wereldwijde RORO verschepingen, daarbij ligt de focus op het verschepen van zware machines. Tevens verzorgen wij uw verschepingen van project ladingen, containers (FCL/LCL), conventionele lading, wegtransporten en luchtvrachten. 

Bald Shipping Solutions bestaat uit een professioneel en enthousiast team met veel ervaring in de maritieme wereld van RORO verschepingen. Ons doel is om een langdurige, stabiele vertrouwensrelatie met onze klanten op te bouwen. Wij leren u kennen en zijn daardoor in staat om al uw transporten uit te voeren naar uw wensen. U kunt u richten op uw kernactiviteiten, wij verzorgen de verschepingen, wel dan niet met de benodigde voor- en natransporten. Met onze werkwijze hebben wij in de loop der jaren een uiterst tevreden klantenkring opgebouwd en uitgebreid. 

Voortdurend houden wij onze kennis up-to-date, zodat wij in onze veranderlijke bussiness, altijd de optimale transportmogelijkheid voor u vinden.