Tel.: +31 [0]118 - 476 895

Jacco Murk: +31 [0]631 689 929
Puck de Nooijer: 31 [0]682 097 950

roro@baldshipping.nl

Expediteur zeevracht

Bald Shipping Solutions is expert op het gebied van transport over zee. Als expediteur voor zeevracht staan wij als partner voor u klaar tijdens het vervoeren van uw cargo over zee.

Wat is een expediteur zeevracht?

Als zeevracht expediteur zijn we de tussenpersoon tussen u en de rederij die het transport zal verzorgen. Wij zorgen voor al het contact tussen de rederijen en zorgen ervoor dat uw transport zo soepel mogelijk verloopt.

We bemiddelen in de prijs, zorgen voor eventueel voor- en natransport bijvoorbeeld hulp met invoeren. We regelen contracten en verzekeringen. Alles rondom het transport wordt door ons geregeld zodat u als onze klant verzekerd bent van een goed eindresultaat.

Wat kunt u van een expediteur verwachten?

Als expediteur staan we voor onze klanten klaar. Omdat we jarenlange ervaring hebben als expediteur en langdurige relaties hebben opgebouwd met rederijen en transporteurs profiteert u van de voordelen.

Voordelen van een expediteur

Door een expediteur in te zetten is alles rondom uw transport goed geregeld. Samenwerken met Bald Shipping betekent dat u profiteert van belangrijke voordelen.

  • Connecties met diverse transporteurs en rederijen.
  • Persoonlijke dienstverlening.
  • Totaaloplossing gebaseerd op maatwerk.
  • Begeleiding en informatievoorziening rondom het traject.

Bald Shipping is al jarenlang expert op het gebied van transport over zee. Meer weten over Bald Shipping.

Wereldwijde expediteur voor zeevracht

Bij ons kunt u terecht voor verschepingen over de hele wereld, naar verschillende havens en locaties. Wij specialiseren ons in vervoer over 

zee maar ook na de havens kunnen we vervoer regelen tot de eindbestemming.

Bent u benieuwd of we naar een specifieke haven vervoeren? Vul ons maatwerkformulier in. Dan bekijken we samen of we de geschikte oplossing voor u kunnen vinden.

Kies Bald Shipping als expediteur voor zeevracht

Bald Shipping komt graag met u in contact om te bekijken welke mogelijkheden er zijn om uw transport te regelen.

Wij zijn gespecialiseerd in RoRo transport

Als expediteur in de zeevracht focussen wij ons op het vervoeren van RoRo transport: transport van zware machines en voertuigen. Denk aan tractoren, trucs en andere machines op rupsen.

We helpen u graag met uw vraagstuk. Neem contact met ons op.